Oord der Lupinen

Natuurgeneeskundige praktijk

Over mij

Mijn naam is Anneleen Minnaar. Na jarenlang als verpleegkundige in het ziekenhuis te hebben gewerkt en vervolgens in een lokaal woonzorgcentrum, had ik behoefte aan een nieuwe invulling van mijn werkzame leven. Mijn belangstelling voor alternatieve therapieën was altijd al groot, net als voor de oosterse wijsheden. Zodoende kwam ik na het nodige speurwerk terecht bij Total Health. Dit is een opleidingsinstituut dat de westerse en de oosterse (Chinese)visie combineert.  Hier heb ik de drie jarige opleiding gedaan tot VoetreflexPlus therapeut.

Met aanvullende trainingen heb ik dit uitgebreid met:

  • manuele lymfedrainage
  • shiatsu-rug massage

Daarnaast zocht ik mooie therapie aanvullingen en deze vond ik in de kruidengeneeskunde en de prachtige (geneeskrachtige) energieën van kristallen. De kruidenstudie volg ik bij ‘Het Kruidenrijk’ in Haaren (N.B.). Ook hier is aandacht voor de Chinese zienswijze. Verder blijf ik aanvullende modules en verdiepingen volgen. De Cristal Healing opleiding volg ik bij Amadorra in Houten. De studies hiervoor heb ik bijna afgerond.

Sinds januari 2016 is mijn nieuwe praktijk geopend. We hebben de garage onder ons huis verbouwd naar een prachtige praktijkruimte. De afwerking hebben mijn man en ik zelf uitgevoerd.

Door gebruik van zachte kleuren en mooie materialen is een fijne, ontspannende sfeer gecreëerd waar ik erg tevreden over ben. De reacties van de eerste klanten zijn erg positief. De praktijkruimte heeft een eigen toegang met een kleine hal en wc. De foto`s geven een mooi sfeerbeeld.